U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Academie & Go!

  • Berichtgeving Corona januari (04/01) Beste ouders en leerlingen, Vooreerst wens ik jullie allemaal een zeer gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid ! De veiligheidsmaatregelen van voor de vakantie blijven voorlopig van kracht. BELANGRIJK : Wegens de verplichting om in...Lees meer »

  • Familiezoektocht GO! scholen Willebroek (15/12 tot 21/02) Vanaf de eerste week van de kerstvakantien kan je een originele fotozoektocht doorheen de gemeente Willebroek volgen. Je passeert al onze Willebroekse GO! scholen, ontdekt weetjes over de gemeente en je kan onderweg verschillende doe-opdrachten ui...Lees meer »

  • * Dag van de Academies - 06 02 21 * (06/02) Binnenkort een Corona-proof versie !  Een speciale dag waarin elke Academie je graag meeneemt in z'n artistieke wereld... zeker in deze coronaperiode een dag om in je agenda aan te stippen! ;)

  • Personeelsbewegingen 1 januari 2021 Lijst van de vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij de lijst van de vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis v...Lees meer »