U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Academie & Go!

  • Proficiat aan FRANS VIOLET en de BRASSBANDS van WILLEBROEK! (30/04) Dit weekend scoorden ze weer! Het Europees Kampioenschap ging dit jaar door in Oostende. Beide brassbands van onze academie streden er om de titel.  En ze mochten feestend naar huis terugkeren! Brassband Willebroek scoorde in een ...Lees meer »

  • start examens Iedereen heeft een schooljaar lang weer hard gewerkt! Dit is dan ook dé moment om eens te laten zien wat je al kan! De examenreeks is begonnen en al klinkt dit erg serieus, kom gerust eens een kijkje nemen, met publiek word...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling adjunct-directeur GO! Atheneum Boom Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij : Tania Van Poyer, HR-manager GO! Scholengroep Rivierenland Neem contact...Lees meer »

  • INSCHRIJVINGEN en HERINSCHRIJVINGEN 2017-2018 ! (12/06 tot 30/06) Vergeet je niet tijdig in te schrijven voor het schooljaar 2017-2018! Nieuwe leerlingen schrijven zich in op het secretariaat te Willebroek. Ben je reeds student aan de academie, kan je je inschrijving online in orde maken!   ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2017 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van ...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Fiscaal Attest voor kinderen -12j (01/03 tot 30/06) Voor kinderen onder de 12 jaar kan u het inschrijvingsgeld van de academie fiscaal in rekening brengen. Een fiscaal attest kan u bekomen via mail: Voor inlichtingen of om een attest aan te vragen stuurt u een mail naar lieve.verspecht@academie...Lees meer »