U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Academie & Go!

  • Huurinstrumenten aanmelden en/of verlengen vóór 30 juni aub! (24/05 tot 30/06) Huur jij een instrument van de Academie? Vóór 30 juni moet het instrument aangebeld zijn op het secretariaat! Het wordt voor het volgende schooljaar opnieuw geregistreerd en genummerd. Wie tijdens de zomermaanden graag het h...Lees meer »

  • INSCHRIJVINGEN en HERINSCHRIJVINGEN 2017-2018 ! (12/06 tot 30/06) Vergeet je niet tijdig in te schrijven voor het schooljaar 2017-2018! Nieuwe leerlingen schrijven zich in op het secretariaat te Willebroek. Ben je reeds student aan de academie, kan je je inschrijving online in orde maken!   ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2017 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van ...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Fiscaal Attest voor kinderen -12j (01/03 tot 30/06) Voor kinderen onder de 12 jaar kan u het inschrijvingsgeld van de academie fiscaal in rekening brengen. Een fiscaal attest kan u bekomen via mail: Voor inlichtingen of om een attest aan te vragen stuurt u een mail naar lieve.verspecht@academie...Lees meer »