U bent hier: Home » Info » Onze school

Academie voor Muziek en Woord Willebroek

Een kleine, artistieke school met een grote historiek. Onze academie maakt vandaag deel uit van Scholengroep Rivierenland en behoort tot het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onze school is ontstaan in 1929 als de Gemeentelijke Muziekschool, later omgedoopt tot Muziekacademie en in 1999 tot Academie voor Muziek en Woord.

Ondertussen zijn de studierichtingen muziek en woord grondig uitgebouwd met de studierichting jazz/lichte muziek, de dirigentenopleiding en de opleiding musical.

Ontdek dit allemaal op onze website, surf over de verschillende opleidingen en vind wat je zoekt.

Aarzel zeker niet om even langs te komen, zodat je oren kunnen meegenieten van een school waar het nooit helemaal stil is …