U bent hier: Home

Academie voor Muziek en Woord Willebroek

Een school waar het nooit helemaal stil is...

In de kijker

Goezot! speelt 'Yes Dress' (25/10 tot 27/10)

Goezot! nodigt u uit op het huwelijk van
Gala Van Ginderachter en Björn Lammekens.

Vrijdag 25 okt en zaterdag 26 okt om 20u30
Zondag 27 okt om 15u
in het auditorium van de academie

Verwacht u aan familiale en relationele verwikkelingen op een bedje van al dan niet bloederige aanvaringen - het is per slot van rekening bijna Halloween.
Kaarten kosten 12 euro, glas schuimwijn/fruitsap en hapje inbegrepen. 

Reserveren kan door te mailen naar goezotwillebroek@gmail.com

Bloemen noch kransen. Enkel gelach en applaus.

Goezot! = Valérie Brock, Sophie De Clercq, Tim De Schutter, Famke Fierens, Elien Monsieurs, Koen Onghena, Anke Publie en Dieter Verhaegen

In beeld

Benieuwd welke instrumenten je hier allemaal kan leren?
Bekijk via deze link van elk instrument een videofragment!

Heb je vragen of wil je graag een proefles, neem dan snel contact op met het secretariaat of via info@academiewillebroek.be

 

Reeds voorbij

 • Muziek Academie Blog Openingsconcert nieuwe schooljaar.
  14/10/2019
  Ons openingsconcert was fantastisch, de afwezigen hadden ongelijk. Hieronder kan je mee genieten van een kort fragmentje. Proficiat aan alle muzikanten!!  

 • Muziek Academie Blog Aperitiefconcert met het IZUMI Pianoduo
  17/03/2019
  Het aperitiefconcert met het Izumi Pianoduo was een groot succes! Een overvol auditorium was gedurende het hele recital onder de ban van pianisten Kiyotaka Izumi en Polina Chernova. Zij speelden werken voor 2 piano's van Mozart (Ouverture uit De Toverfluit), De Greef (Valse-Caprice), Rachmaninof (Suite opus 5 nr1) en Ravel (Introduction&Allegro). Het duo speelde reeds meermaals ...Lees meer »

 • Muziek Academie Blog Tijd Vliegt
  23/02/2019
  Tijd Tijdloos Tête-à-tête Kwaliteit!   PROFICIAT aan onze leerlingen woord en muziek, jong en ouder, ze namen hun tijd om er samen een mooie voorstelling van te maken. Speelden en zongen tijdloze muziek en spraken over tijd in al haar facetten ...   Een trotse academie met zoveel enthousiast talent! En weer een podiumervaring ...Lees meer »

 • Muziek Academie Blog Great Joy Zangkoor
  16/02/2019
  Life is a joy titelde de affiche... niets werd minder waar! Een overvolle kerk kon genieten van een heel enthousiaste sound in een zeer gevarieerd programma. Great Joy nam je mee de wereld rond, je hoorde joodse muziek, musical, volksliederen, popmuziek, ... dat alles met vooral veel inleving, beklijvende melodieën, maar ook meezingers en muziek waar je niet van bli...Lees meer »

 • Muziek Academie Blog Openingsconcert met Maximo Diego Pujol en ensemble Mu6
  13/10/2018
  Het nieuwe academiejaar is weer met glans geopend door de Argentijnse gitarist Máximo Diego Pujol en het ensemble Mu6, met oa. onze leerkrachten Anne Creteur (gitaar) en Joanna Vlaeminck (viool). Voor velen een verrijkende kennismaking met gitarist Pujol die je op een heel bewonderenswaardige manier liet vergeten dat hij enkel een gitaar vast hield. Met een veelheid aan klanken en ee...Lees meer »

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten